Publish 2017-12-04T15:06:32+00:00

Publicera bättre innehåll

Förstärkt av förtjänade medier

Boka demo

Skapa digitala varumärkesupplevelser i engagerande nyhetsrum

Med Publish sätter du upp ert nya, dynamiska nyhetsrum på några få minuter. Därefter kan du enkelt administrera och anpassa det efter er specifika varumärkesidentitet. Förstärk sedan ert budskap ytterligare genom att addera förtjänad media – den starkaste av medieformer just nu.

Skapa minnesvärt innehåll

Publish ger dig friheten att skapa innehåll såsom pressmeddelanden, blogginlägg och artiklar med vårt sofistikerade publiceringsverktyg. Lyft innehållet ytterligare genom att använda video och högupplösta bilder. Allt optimerat för delning i sociala medier och för att nå ut till de mest inflytelserika mediekontakterna via Connect.

Ge ert budskap mer trovärdighet

Kombinera ert eget innehåll med historier från era ambassadörer och fans. Använd Listen för att hitta nyhetsartiklar, recensioner och inlägg på sociala medier, publicera dem därefter enkelt i ert nyhetsrum. Resultatet är en interaktiv och levande varumärkesupplevelse. Och du kan spara upp till 90% av din tid som tidigare användes för att uppdatera nyhetsrummet.

Ert nyhetsrum är ert ansikte mot världen

Se till att det är minnesvärt. Med våra verktyg för att väva samman er kommunikation och nå ut till rätt personer har ni bättre förutsättningar än någonsin tidigare.

Skicka ert innehåll till rätt personer

Genom vårt smarta arbetsflöde kan du distribuera era nyhetshistorier. Du väljer själv om du vill skicka innehållet till dina skräddarsydda kontaktlistor, interna stakeholders eller till ett specifikt urval av ett eller ett fåtal individer med förmågan att bära ut din historia.

Bevisa ROI

Notified är den första leverantören som automatiskt låter dig följa hela genomslaget för ett specifikt pressmeddelande. Dessutom kan du, i realtid, se vem som har öppnat, läst, delat och publicerat ditt skickade innehåll och vem uppnår störst engagemang och räckvidd. Enkelt uttryckt – vi låter dig mäta resultatet av din kommunikation.

Jag är redo att komma igång med vårt nya nyhetsrum!