Connect 2017-12-04T14:59:58+00:00

Hitta värdeskapande influencers och journalister

En journalist- och influencerportal skräddarsydd för ert varumärke

Boka demo
0 0 0

Bygg starka relationer

Connect låter er upptäcka influencers i realtid baserat på de bevakningar ni sätter upp i Listen. Connect fungerar samtidigt som en sökmotor som fritt låter er hitta influencers och journalister baserat på era preferenser. Oavsett om det är influencern med störst räckvidd eller en journalist inom en smal nisch.

Ska ni expandera till en ny marknad? Lägg upp en bevakning i Listen och ni har en kontinuerligt uppdaterad vy över relevanta influencers och journalister kopplade till just den marknaden.

Hitta rätt kontakter för just er

Influencers har potential att vara er viktigaste marknadsföringskanal. De kan engagera er målgrupp, öka konverteringar och skapa både varumärkeskännedom och lojalitet. Med Connect identifierar ni de influencers som kan bli era nya varumärkesambassadörer.

Meningsfulla insikter om varje kontakt

Starta upptäcktsresan i Connect bland de influencers och journalister med störst räckvidd. Prioritera dem därefter utifrån antal delningar i sociala medier, antal artiklar eller vilka specifika områden de är aktiva inom.

Marknadsför med precision

Förutom att skapa relationer med specifika kontakter kan ni använda datan från Connect för att identifiera specifika målgrupper som pratar om ett visst ämne. Exportera dessa och använd i de kampanjverktyg ni använder för att skapa budskap som når exakt de som är intresserade av att höra om det.

Upplev kraften i en enad plattform

Hitta nya kontakter relevanta för just er utan att behöva lyfta ett finger. Nå ut till dem i Publish och återanvänd sedan det innehåll era nya kontakter skapar i Amplify. Följ och upp mät den samlade effekten i Measure.

Är ni redo att möta era nya influencers?