MER ÄN 5000+ NÖJDA ANVÄNDARE

Notified har kunder inom alla olika typer av branscher och storlekar.
Vi brinner för hjälpa våra kunder förstå sin omvärld för att därmed kunna fatta bättre beslut.
Våra kunder är det viktigaste vi har!

abb svt accenture universal universal cloetta loreal hbonordic spotify geelmuydenkiese

”Jag har använt Notified i flera år och är läskigt nöjd med dem. Inte bara för att de är trevliga och har kick-ass support utan också för att Notified är enkelt, överskådligt och väldigt bra.

Johannes Sundlo, Spotify

Notified hjälper mig att hålla koll på det som sägs om varumärken digitalt, både dagligdags, för research och för att kunna utvärdera kampanjer. Vi valde Notified på grund av det enkla gränssnittet och möjligheten att ta ut snygga rapporter.

Karin Bäcklund, Digital strateg

I en verklighet då det digitala informationsflödet är större än någonsin krävs det ett verktyg för att samla all relevant data. Jag använder mig av Notified dagligen för att följa upp kampanjer, kontrollera omnämningar och för att tidigt upptäcka när något av våra varumärken omtalas i en större volym än normalt.  Notified hjälper mig att hålla mig a jour med trender och ger mig en förståelse kring vilken kontext som våra varumärken befinner sig i. Ett ovärderligt verktyg i ett oändlig flöde av data.”

Hanna Granebring, Social Media Consumer Specialist

”Notified är ett enkelt och avgörande verktyg för att jag ska få en snabb överblick om vad och hur människor pratar om varumärket varje dag.

Jag valde Notified framförallt pågrund av personerna! När jag väljer leverantör är alltid människorna 70% av mitt val. Jag älskar att jobba med Notified då personerna där symboliserar pepp, engagemang och grym kunskap.”

Jessica W Sandberg, PR- och pressansvarig

”Jag har använt många olika plattformar för att nyttja användargenererat innehåll i marknadsföring. Efter att ha utvärderat alla så är Notifieds Sparkle är den absolut snabbaste, mest flexibla och prisvärda lösningen!”

Evan Grey, Digital Director, Grey

“I mitt jobb måste jag hela tiden följa utvecklingen kring MUF, i både redaktionella och digitala medier, för att snabbt kunna agera eller reagera. Notified hjälper mig dagligen med detta. Samtidigt hjälper Notifieds analysverktyg mig att följa upp och ge insikter om pågående eller tidigare kampanjer och utspel. Vi valde Notified för att det är det verktyget som bäst kombinerar mediebevakning och analys. Dessutom på ett lätt, överskådligt och snyggt sätt.”

Caroline Opsal, Pressekreterare, MUF

Redo att testa Notified?

Bästa sättet att förstå hur Notified kan hjälpa er är att testa det!
Signa upp dig för en kostnadsfri testperiod – helt utan förpliktelser!

Boka demo