Events 2018-10-09T08:43:11+00:00

Webbinar

På våra löpande webbinar går vi igenom och visar möjligheterna med respektive modul i Notified. Du får också se vilka fördelar det innebär för dig att samla flera verktyg i en och samma plattform. Vi visar t.ex. hur du kan spara tid i innehållsproduktion genom att nyttja förtjänad media och hur du kan mäta och bevisa effekterna av era PR aktiviteter.

RubrikDatumStarttidLängdRegistrera
Krossa bruset med dina pressutskick Lyssna på Maria Pogosjan som kommer att berätta hur du kan krossa bruset med dina pressutskick på ett modernt och effektivt sätt.

Maria kommer bland annat att ta upp hur du med hjälp av Notified’s pressrum kan arbeta med den visuella upplevelsen och påverka journalister till att faktiskt skriva om ditt varumärke. Med ett visuellt attraktivt och användarvänligt ”rum” kan de komma åt allt från tidigare pressmeddelanden till förtjänad media och mycket, mycket mer.

Förutom att publicera och distribuera, är det viktigt att kunna följa upp resultatet. Hur många har öppnat dina meddelanden och hur många gånger har de klickat på länkar? I vår plattform kan vi dessutom bevaka i medie hur det gått. Allt i en och samma plattform.

Maria ger också tips på vad man bör tänka på när man skapat innehåll, dels ur ett SEO-perspektiv men också för att öka räckvidden och möjligheten att få materialet delat.
13 Dec, 201813:15 CET45 minuter
Registrera

Inspirationsföreläsningar

Vi älskar att inspirera och att låta oss inspireras, därför håller vi regelbundna föreläsningar på vårt kontor i Stockholm. Till föreläsningarna bjuder vi in externa föreläsare som är ledande experter inom sina områden.

Föreläsningarna är helt kostnadsfria, vi bjuder på frukost och alla är välkomna!

Läs mer och anmäl dig till våra frukostseminarium!

Tidigare inspirationsföreläsningar

Här nedan kan du se några av alla uppskattade inspirationsföreläsningar som vi arrangerat.

22 mars kl 10.00 - 10.45

Låt förtjänad media spela huvudrollen 2018


Vi visar hur du kan nyttja förtjänad media i allt från att stärka ditt budskap i ert nyhetsrum till att öka konverteringarna i er e-handel.
Anmälan
15 mars kl 08.30 - 09.30

Ropen skalla - medveten reklam åt alla


Fler och fler varumärken bygger sin kommunikation på anspelningarna om att göra skillnad i samhället. Jakten på lyckad PR och förtjänad media blir central. Men vad händer när kommunikationen visar sig vara smink på grisen och inte förankrad i företagets DNA? Under föreläsningen tar Jessica W Sandberg med dig på en ögonöppnande resa med exempel på både misslyckade och lyckade kampanjer där företag försökt locka till sig medvetna konsumenter.

Jessica W Sandberg är mångfaldigt prisbelönad PR-strateg med bakgrund på Sveriges största organisationer. Idag är hon Content Creation Director på hybrid-byrån RIVER och driver även det egna företaget Besvärlig sedan 1977.
15 februari 2018 kl 08.30 - 09.30

Framtidssäkra din storytelling – 2018 leder transparens till konvertering


Vad har ryska troll, True crime-vågen och double screening med ditt företags marknadsföring att göra? Traditionella mänskliga aspekter blandat med samhällsförändrande trender ger nu en ny form av transparent storytelling som kan vara riktigt effektiv och konverterande om du tar uppgiften på allvar och vågar nyttja den på rätt sätt. Läs sammandrag
1 mars 2017 kl 08.00 - 09.15

Konsten att konvertera utan produkt - När varje klick räknas

Unn Swanström, UX-designer på Doberman och allmänt expert på internet berättar hur man konverterar en kund utan att ha något att sälja. Vad erbjuder man då? Och hur gör man detta så effektivt som möjligt? Läs sammandrag
18 januari 2017 kl 08.00 - 09.15

Hur vinner man Årets digitala kommunikatör i Almedalen två år irad?

Günther Mårder, VD för Företagarna och vinnare av Årets digitala kommunikatör två år i rad, berättar om strategin bakom för att vinna priset. Läs sammandrag
17 november 2016 kl 08.00 - 09.00

Varumärken i relation till dagens samtidskulturella värld

Jakob Grandin bakom bl.a. klubben Trädgården, kommunikationsbyrån GFC och Nobelberget pratar om varumärkens ansvar, rättigheter och tillvägagångssätt i dagens samtidskulturella värld. Läs sammandrag