Events 2019-01-17T12:58:24+00:00

Webbinar

På våra löpande webbinar går vi igenom och visar möjligheterna med respektive modul i Notified. Du får också se vilka fördelar det innebär för dig att samla flera verktyg i en och samma plattform. Vi visar t.ex. hur du kan spara tid i innehållsproduktion genom att nyttja förtjänad media och hur du kan mäta och bevisa effekterna av era PR aktiviteter.

RubrikDatumStarttidLängdRegistrera
Upptäck möjligheterna med Notified Med Notified öppnas ett helt nytt sätt för hur ni kan arbeta med PR och kommunikation. I en och samma plattform får ni samtliga verktyg ni behöver för att bevaka era intresseområden i media, hitta de mediekontakter som kan lyfta ert budskap och nå ut med ert budskap så effektivt och autentiskt som möjligt.

I detta webbinar berättar Marcus Norrving, VD och grundare, om varför nya Notified skapades och hur det kan hjälpa er att ta ert kommunikationsarbete till nästa nivå. Du kommer bland annat att lära dig följande:
• En övergripande introduktion till de olika delarna i Notified
• Fördelarna med att använda en integrerad helhetslösning
• Nyckelfaktorer för att lyckas med er kommunikation som vi har tagit hänsyn till i utformandet av tjänsten

Detta webbinar är utformat för dig som antingen är en nybliven kund till Notified och vill få en övergripande förståelse för möjligheterna eller för dig som kanske funderar på att bli kund. Varmt välkommen att lyssna!

Efter att du har anmält dig kommer du att få en länk till webbinaret dagen innan det kommer att hållas.

Our webinars are held in Swedish. If you wish to participate in a webinar held in English, please e-mail: support@notified.com to schedule a time.
24 Jan, 201913:15 CET1 timme
Registrera

Inspirationsföreläsningar

Vi älskar att inspirera och att låta oss inspireras, därför håller vi regelbundna föreläsningar på vårt kontor i Stockholm. Till föreläsningarna bjuder vi in externa föreläsare som är ledande experter inom sina områden.

Föreläsningarna är helt kostnadsfria, vi bjuder på frukost och alla är välkomna!

Läs mer och anmäl dig till våra frukostseminarium!

Tidigare inspirationsföreläsningar

Här nedan kan du se några av alla uppskattade inspirationsföreläsningar som vi arrangerat.

15 januari kl 08.30 - 09.30

Notifacts januari - Trendspaning om digital kommunikation


Visste du att…
93 procent av Sveriges arbetande befolkning använder internet på arbetet? Det innebär att allt mer av vår kommunikation behöver digitaliseras. Drygt hälften av dessa läser arbetsrelaterad e-post under semestern.

Detta och mycket mer om trender inom digital kommunikation kommer vi att ta upp på vårt kostnadsfria frukostseminarium i Malmö den 15:e januari kl. 8.30 på Media Evolution City.

I panelen:
Alexandra Bylund, VD och grundare av sociala medier-byrån Mama Said
Karsten Deppert, multientreprenören med tusen bollar i luften, bland annat som grundare av Contentor, E-commerce Park of Sweden, Student Network och Rescued Fruit
Magnus Äng, Digital strategist med 18 års erfarenhet av digital marknadsföring från egna företag och kunduppdrag över hela Europa
Läs sammandrag
14 november kl 08.30 - 09.30

Notifacts november - Sökordsoptimera ditt PR-arbete


Visste du att…
om du publicerar samma innehåll på flera ställen, så kan det faktiskt få motsatt effekt - mindre synlighet och i värsta fall bortplockad från sökindex.


Ulrika Viberg, SEO-konsult på Firstly kommer att ge er konkreta tips och ge exempel på vad ni kan göra och vad ni bör undvika för att ni ska hamna långt upp på sökresultatsidan.
11 oktober kl 08.00 - 09.00

Notifacts oktober - det digitala valet


Visste du att…
Centerpartiet är det enda riksdagspartiet som tillåter att andra skriver inlägg på deras facebooksida.

Detta och mycket mer om riksdagspartiernas digitala närvaro kommer vi att ta upp på vårt kostnadsfria frukostseminarium i Malmö den 11:e oktober kl.8.00 på Media Evolution City.
22 mars kl 10.00 - 10.45

Låt förtjänad media spela huvudrollen 2018


Vi visar hur du kan nyttja förtjänad media i allt från att stärka ditt budskap i ert nyhetsrum till att öka konverteringarna i er e-handel.
15 mars kl 08.30 - 09.30

Ropen skalla - medveten reklam åt alla


Fler och fler varumärken bygger sin kommunikation på anspelningarna om att göra skillnad i samhället. Jakten på lyckad PR och förtjänad media blir central. Men vad händer när kommunikationen visar sig vara smink på grisen och inte förankrad i företagets DNA? Under föreläsningen tar Jessica W Sandberg med dig på en ögonöppnande resa med exempel på både misslyckade och lyckade kampanjer där företag försökt locka till sig medvetna konsumenter.

Jessica W Sandberg är mångfaldigt prisbelönad PR-strateg med bakgrund på Sveriges största organisationer. Idag är hon Content Creation Director på hybrid-byrån RIVER och driver även det egna företaget Besvärlig sedan 1977.
15 februari 2018 kl 08.30 - 09.30

Framtidssäkra din storytelling – 2018 leder transparens till konvertering


Vad har ryska troll, True crime-vågen och double screening med ditt företags marknadsföring att göra? Traditionella mänskliga aspekter blandat med samhällsförändrande trender ger nu en ny form av transparent storytelling som kan vara riktigt effektiv och konverterande om du tar uppgiften på allvar och vågar nyttja den på rätt sätt. Läs sammandrag
1 mars 2017 kl 08.00 - 09.15

Konsten att konvertera utan produkt - När varje klick räknas

Unn Swanström, UX-designer på Doberman och allmänt expert på internet berättar hur man konverterar en kund utan att ha något att sälja. Vad erbjuder man då? Och hur gör man detta så effektivt som möjligt? Läs sammandrag
18 januari 2017 kl 08.00 - 09.15

Hur vinner man Årets digitala kommunikatör i Almedalen två år irad?

Günther Mårder, VD för Företagarna och vinnare av Årets digitala kommunikatör två år i rad, berättar om strategin bakom för att vinna priset. Läs sammandrag
17 november 2016 kl 08.00 - 09.00

Varumärken i relation till dagens samtidskulturella värld

Jakob Grandin bakom bl.a. klubben Trädgården, kommunikationsbyrån GFC och Nobelberget pratar om varumärkens ansvar, rättigheter och tillvägagångssätt i dagens samtidskulturella värld. Läs sammandrag