Vårt mål – Att vara skandinaviens mest uppskattade leverantör

 

Iett snabbt föränderligt medielandskap uppstod frågan hur företag och organisationer hanterar och skapar mening ur sociala medier. Med detta som utgångspunkt lanserade vi 2009 nordens första verktyg för professionell bevakning av sociala medier. Mycket har hänt sedan dess. Vår vision är att vara skandinaviens mest uppskattade leverantör av tjänster som underlättar hanteringen och kommunikationsarbetet i digitala medier. Detta innebär att det viktigaste för oss inte är att vara störst, utan att vi kan leverera över våra kunders förväntningar.

Notified präglas av en stark entreprenörsanda. Vi tror på att våra kunders behov ska stå i centrum och styra vår utveckling, och drivs därför sedan dag ett utan ett riskkapital eller lån. Idag är vi ett passionerat team som fortfarande tror att vi bara är i början av en spännande resa.

Välkommen till Notified!

Marcus Norrving, Ingvar Olsson och Kristopher Stenkula, grundare Notified

 

Notified i media

Fördubblar vinsten – startupen Notified valde bort riskkapitalet

Startupföretaget Notified har varit lönsamt från starten, utan att behöva ta in riskkapital. Nu lanserar bolaget en ny produkt. "Vi har sett hur fel det kan bli om man tar in riskkapital för tidigt", säger grundaren Kristopher Stenkula.

Notified lanserar Sparkle – en plattform för digital innehållsmarknadsföring

Mediebevakningsföretaget Notified lanserar Sparkle (www.getsparkle.io) – en ny webbtjänst som hjälper företag att dra nytta av digitalt användargenererat innehåll i sin egen marknadsföring.

Notified vill expandera globalt - med startkapital från CSN

Sociala medier-bolaget Notified är helt självfinansierat - och ska så förbi. Trots tankar om en internationell expansion vägrar grundarna ta in riskkapital.

Partiet det pratas mest om i sociala medier

Just nu pratas det mest om Miljöpartiet på sociala medier. Det visar en rapport från kommunikationsbolaget Springtime och mediebevakningsföretaget Notified.

Så snackas det om partierna

Tårta, tjänstefolk och jobb är tre ord som har förknippats med olika partier på sociala medier den senaste tiden. Det visar mätningar som mediebevakningsföretaget Notified gjort för DN:s räkning.

Partiet som är mest aktivt på sociala medier

Mediebevakningsföretaget Notified har tillsammans med kommunikationsbolaget Springtime sedan mars i år gjort mätningar om hur aktiva de politiska partierna är på sociala medier.

Socialdemokraterna störst i sociala medier

Men nu har Socialdemokraterna gått om och blivit Sveriges största parti mätt i antal följare. Det visar den nya mätningen som Springtime och Notified har gjort.

Vänner med mediekoll

Mediebevakningsföretaget Notified har vuxit ur sina lokaler fyra gånger sedan starten 2010 och dubblerat omsättningen varje år.

Rekordökning för Notified

Malmöbaserade omvärldsbevakaren Notified hade ett bra 2012. Omsättningen ökade med 111 procent till 11 miljoner med en vinstmarginal på 10 procent.

Ännu mera data? Javisst!

Läste ni min bloggpost i förra veckan? Den handlade om att HootSuite har byggt en plattform som bevakar valet i Australien.

Folkbildning om att bli mediekritisk behövs

Jag gjorde en snabbkoll med hjälp av socialamediebevaknings-företaget Notified** för att se vilket genomslag...

#001 av #blogg100 – meta, statistik och dagens bloggare

Det senare gör jag bland annat med hjälp av utmärkta Notified, som låter mig bevaka och analysera...

Sociala medier och rekrytering – så gör du

Grunden till vårt arbete med sociala medier finns i två mätverktyg. Google Analytics och Notified.

Godmorgon Almedalen - Onsdag 3 juli

Martin Garbarczyk från Notified om analys av det sociala medieflödet under Almedalen.

Omvärldsbevakning med fokus på sociala medier

Efter mitt tidigare inlägg om omvärldsbevakning fick jag feedback från en bekant som jobbar inom området...

Twitterstatistik från #SSWC 2013

Självklart används sociala medier frekvent under den här perioden, ungefär så här såg det ut i år när jag kollar i Notified.

Öppenheten stod Centern dyrt

Centerpartiet brottas med rekordlåga opinionssiffror. I dag kan SvD visa att debatten om idéprogrammet glidit partiet ur händerna även på den allt viktigare digitala arenan.

Fler betalar för bevakning

Undersökningsbranschen omsätter årligen över tre miljarder kronor i Sverige. En nisch som växer är bevakning av sociala medier.

Webbdagarna större än någonsin

Efter två intensiva dagar sammanfattar vi reaktionerna på nätet efter de största Webbdagarna hittills. Vem skrev vad och mest, och vilka talare fick starkast reaktioner?

Folkets röst hörs i de nya kanalerna

Efter sex veckors Melodifestival står det klart: sociala medier kommer att få mycket...

Intressant år för det...

I takt med att de digitala kanalerna och sociala plattformarna blivit en naturlig del i kommunikationsarbetet så har det följdriktigt...

Begränsad debatt efter tv-program om näthat

Efter tv-programmet Uppdrag Granskning om näthat, blev det diskussion på sociala medier. Men kanske inte så stor debatt som man skulle kunna tro.