Låt oss hjälpa er att bli bättre!

Vi förstår värdet av att hålla sig uppdaterad när man jobbar med bevakning och analys av sociala medier. Känner du ett behov av att fräscha upp din kunskap i de olika delarna av Notified? Vill du ha tips hur ni ännu bättre kan dra insikter som formar er strategi? Eller är du kanske en ny användare som behöver en grundläggande genomgång av Notified? Oavsett ditt behov har vi utbildningar som passar. Utbildningarna hålls varannan vecka på vårt kontor i Stockholm, och vid behov ordnar vi även webinarier för de deltagare som inte kan närvara fysiskt.

En gång i månaden anordnar vi dessutom en inspirationsföreläsning med olika teman. Se nedan för nästkommande tillfällen och klicka dig in för att läsa mer information och för att anmäla dig!

Utbildningarna är kostnadsfria för dig som existerande kund hos Notified och våra inspirationsföreläsningar är öppna för alla intresserade.

Kommande föreläsningar och mingel

26/5, 08:00 Inspirationsföreläsning med Jessica W Sandberg Anmäl dig

Jessica W Sandberg är en prisbelönt PR-strateg med flera av Sveriges och världens finaste utmärkelser i bagaget. Hon är ansvarig för att ha lyft upp barnfattigdomen i Sverige på samhällskartan och har gjort flertalet kontroversiella kampanjer som bland annat synliggjort Rysslands övergrepp på hbtq-personer, barns utsatthet i världen samt stod bakom att Pressbyrån under en vecka bytte namn till Bögbyrån, Flatbyrån, Transbyrån, Queerbyrån och Homobyrån. Föreläsningen kommer att berätta om hur man paketerar en fråga som saknar nyhetsvärde så att det blir en nyhet, hur små detaljer kan få en kampanj att lyfta samt hur det är att bli jagad av Janne Josefsson.

2/6, 17:00 Almedalsmingel #digkom16 Anmäl dig

Pre-Almedals-AW #digkom16 på Notifieds nya kontor torsdagen 2 juni!

Kommande utbildningstillfällen 

1/6, 16:00 Öppen utbildning i Stockholm Anmäl dig

16/6, 08:00 Öppen frukostutbildning i Stockholm Anmäl dig

22/6, 16:00 Öppet Webbinar med Adam Hjort, Head of Customer SuccessAnmäl dig

Tidigare inspirationsföreläsningar 

30/3, 08:00 Content Marketing för alla!

14/10, 16:00 Inspirationsföreläsning om Instagram

I slutet av September blev det även möjligt för företag och organisationer i Sverige att annonsera på Instagram. Vad kommer detta innebära för företagen? Hur ska de tänka? Ska alla annonsera på Instagram och hur skiljer sig formatet?
Vidare kommer vi prata om hur Instagram skiljer sig som mediekanal och ge tips och tricks.

8/9, 16:00 Gästföreläsning om omvärldsbevakning inom HR-branschen med Johannes Sundlo från Spotify

21/8, 16:00 Gästföreläsning om #805millionnames av Charlotte Henriksson på Matter

11/6, 09:00 Gästföreläsning av Madder

20/5, 16:00 Föreläsning, TEMA: Twitter