Låt oss hjälpa er att bli bättre!

Vi förstår värdet av att hålla sig uppdaterad när man jobbar med bevakning och analys av sociala medier. Känner du ett behov av att fräscha upp din kunskap i de olika delarna av Notified? Vill du ha tips hur ni ännu bättre kan dra insikter som formar er strategi? Eller är du kanske en ny användare som behöver en grundläggande genomgång av Notified? Oavsett ditt behov har vi utbildningar som passar. Utbildningarna hålls varannan vecka på vårt kontor i Stockholm, och vid behov ordnar vi även webinarier för de deltagare som inte kan närvara fysiskt.

En gång i månaden anordnar vi dessutom en inspirationsföreläsning med olika teman. Se nedan för nästkommande tillfällen och klicka dig in för att läsa mer information och för att anmäla dig!

Utbildningarna är helt kostnadsfri för dig som existerande kund hos Notified och våra inspirationsföreläsningar är öppna för alla intresserade.

Kommande inspirationsföreläsningar 

26/2, 08:00 Hur lyckas du med din digitala kommunikation i Almedalen?Anmäl dig

Kommande utbildningstillfällen 

17/2, 08:15 Öppen frukostutbildning i Stockholm Anmäl dig

2/3, 16:00 Öppen utbildning i Stockholm Anmäl dig

Tidigare inspirationsföreläsningar 

14/10, 16:00 Inspirationsföreläsning om Instagram

I slutet av September blev det även möjligt för företag och organisationer i Sverige att annonsera på Instagram. Vad kommer detta innebära för företagen? Hur ska de tänka? Ska alla annonsera på Instagram och hur skiljer sig formatet?
Vidare kommer vi prata om hur Instagram skiljer sig som mediekanal och ge tips och tricks.

8/9, 16:00 Gästföreläsning om omvärldsbevakning inom HR-branschen med Johannes Sundlo från Spotify

21/8, 16:00 Gästföreläsning om #805millionnames av Charlotte Henriksson på Matter

11/6, 09:00 Gästföreläsning av Madder

20/5, 16:00 Föreläsning, TEMA: Twitter