Låt oss hjälpa er att bli bättre!

Vi förstår värdet av att hålla sig uppdaterad när man jobbar med bevakning och analys av sociala medier. Känner du ett behov av att fräscha upp din kunskap i de olika delarna av Notified? Vill du ha tips hur ni ännu bättre kan dra insikter som formar er strategi? Eller är du kanske en ny användare som behöver en grundläggande genomgång av Notified? Oavsett ditt behov har vi utbildningar som passar. Utbildningarna hålls varannan vecka på vårt kontor i Stockholm, och vid behov ordnar vi även webinarier för de deltagare som inte kan närvara fysiskt.

En gång i månaden anordnar vi dessutom en inspirationsföreläsning med olika teman. Se nedan för nästkommande tillfällen och klicka dig in för att läsa mer information och för att anmäla dig!

Utbildningarna är helt kostnadsfri för dig som existerande kund hos Notified och våra inspirationsföreläsningar är öppna för alla intresserade.

Kommande utbildningstillfällen 

5/5, 09:00 Öppen utbildning Anmäl dig

21/5, 16:00 Öppen utbildning Anmäl dig

2/6, 16:00 Öppen utbildning Anmäl dig

16/6, 9:00 Öppen utbildning Anmäl dig

Kommande inspirationsföreläsningar 

15/5, 16:00 Föreläsning, TEMA: Twitter Anmäl dig

Välkommen på en inspirerande session där vi diskuterar hur man bäst kan nyttja Twitter som kommunikationskanal. För vilka lämpar sig kanalen? Hur skiljer sig kanalen från andra sociala medier och vad bör man tänka på? Hur gör man för att bäst väcka engagemang? Vi bjuder både på bakgrund, case och många handgripliga tips som ni kan applicera direkt